Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Josja Veraart

Josja Veraart

Josja is de adjunct directeur van de NMU. Daardoor is zij enerzijds bezig met de bedrijfsvoering van de organisatie. Daarnaast is ze aanspreekbaar op het onderwerp Circulaire economie, waarvoor ze trekker is van het regionale samenwerkingsverband “Alliantie Cirkelregio Utrecht”. Ze maakt zich hard voor duurzame energie, waarbij ze onder meer de Regionale EnergieAlliantie voorzit. Verder houdt ze zich bezig met schone lucht en duurzame mobiliteit.

Voordat Josja het NMU team kwam versterken is ze afgestudeerd als Fysisch Geograaf aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heeft ze 15 jaar werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven, waar ze werkte bij Strategie&Management Consultants van RHDHV. Daar was ze onder meer oprichter van het Initiatief Bewust Bodemgebruik en maakt ze zich hard voor duurzaam bodemgebruik, met vele mogelijkheden voor de toekomst.

Waar zij ontzettend door gemotiveerd wordt? Het werken met (humoristische) ambitieuze mensen die de boel ook af en toe wat relativeren!


Categorie: Medewerkers

Josja Veraart
Adjunct-directeur
Telefoonnummer: 06 51 265 558
j.veraart@nmu.nl
Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI