Pauline van Norden

Pauline van Norden

Pauline is sinds september 2022 actief voor de NMU als projectleider duurzame transities. Haar werk richt zich voornamelijk op de Circulaire Samenleving, Duurzame Daken, Bedrijventerreinen en de Integrale Wijkaanpak.

Pauline heeft een brede expertise en ervaring als projectleider en adviseur bij verschillende gemeentes in de regio. Ze hecht veel waarde aan een integrale aanpak van projecten, omdat de maatschappelijke uitdagingen steeds groter en complexer worden en niet meer geïsoleerd kunnen worden aangepakt. Haar verbindende rol sluit naadloos aan bij de visie van NMU om duurzame transities te realiseren met een integrale aanpak.

“Leren door te doen” is een rode draad in het werk van Pauline. Om hier nog meer op in te kunnen zetten heeft zij de Master Leren en Innoveren gevolgd. Belangrijke thema hierin zijn samenwerken, samen leren en het verbinden van verschillende en soms tegenstrijdige perspectieven. Bij NMU kan ze deze inzichten direct in de praktijk brengen.

In haar vrije tijd is Pauline een fanatieke sporter, met name hardlopen is haar grote passie. Ze geniet van mooie rondjes op de Utrechtse Heuvelrug, vaak vergezeld door haar trouwe metgezel, hondje Saar.

Neem contact op met Pauline

Profiel Pauline van Norden

Pauline van Norden

Projectleider klimaat - circulaire samenleving