Servicepunt Gezonde Mobiliteit

Wij helpen je om je schoon te verplaatsen!

Servicepunt Gezonde Mobiliteit

Een groeiende groep mensen kiest voor gezonde mobiliteit: vaker met de fiets, het openbaar vervoer of een elektrische deelauto. De NMU wil deze beweging versnellen en deze positieve effecten van corona op ons reisgedrag vasthouden. Wij kiezen daarom voor gezonde mobiliteit! Doe je mee? Het Servicepunt Gezonde Mobiliteit helpt je op weg!

Corona heeft ons laten zien dat het anders kán. We werkten vaker thuis, we lieten de auto vaker staan, we zagen files verdwijnen en de lucht werd schoner. Ook vóór de pandemie was er al een groeiende groep mensen die koos voor gezonde mobiliteit: vaker met de fiets, het OV of een elektrische deelauto. 

De NMU wil deze beweging versnellen en de positieve effecten van corona op ons reisgedrag vasthouden. Wij kiezen daarom voor gezonde mobiliteit:

  • Tot 15 km pak je, als het even kan, de fiets of e-bike; 
  • Verder dan 15 km? Kies voor het openbaar vervoer (OV)!
  • Toch een auto nodig? Rijd dan elektrisch; 
  • Met deelauto’s staan er minder auto’s op straat, terwijl je wel overal heen kunt rijden wanneer je maar wilt.  

Of lees eerst hier onze visie op gezonde mobiliteit.

Of je nu inwoner bent, werkgever of werkzaam bij een gemeente: op het servicepunt vind je informatie en tips om je letterlijk duurzaam op weg te helpen. Daarnaast helpen we jou ook graag offline verder. Dus heb je een vraag, idee of probleem, neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jou kunnen helpen of ondersteunen!

Ga aan de slag als:

Wil je meer weten? Neem dan contact op!

Profiel Isabel Kruisheer

Isabel Kruisheer

Medewerker duurzame landbouw, natuur, mobiliteit en schone lucht 06-48 407 689 E-mail LinkedIn