Steun ons!

Steun ons!

De Natuur en Milieufederatie Utrecht kan haar werk doen dankzij diverse grote bijdragen. Maar om een echt duurzame en mooie leefomgeving in Utrecht te bereiken is de steun van particulieren en bedrijven ook heel belangrijk. U kunt op meerdere manieren een bijdrage leveren aan ons werk. Bijvoorbeeld door Supporter van de NMU te worden. Dat kan al vanaf € 3 per maand!

Maar u kunt ons ook steunen met een gift of een periodieke schenking, of door de NMU op te nemen in uw testament. Elke gift of schenking aan de NMU is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting; we zijn erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Zo kunnen wij, mede dankzij uw steun, nóg meer doen voor een mooie en duurzame provincie!

Supporter wordt u al voor 3 euro per maand. Daarmee ondersteunt u ons werk en houden wij u op de hoogte van onze projecten.

Ook worden wij al 23 jaar gesteund door de Nationale Postcode Loterij.  We ontvangen per jaar 2,25 miljoen euro van de Postcode Loterij: een aanzienlijke bijdrage waar wij ontzettend blij mee zijn.

Bekijk hier wat de Nationale Postcode Loterij voor ons doet