Wesley Dorrius

Wesley Dorrius

Wesley Dorrius werkt sinds herfst 2022 bij het Communicatieteam van Natuur en Milieufederatie Utrecht. Hij richt zich voornamelijk op de thema’s Natuurinclusieve Energietransitie, Warmte, Circulaire Samenleving en Klimaatactieve Stad. Daarnaast is hij eindverantwoordelijke voor de website.

Wesley is al sinds jongs af aan actief voor natuur, mens en dier. Zo leeft hij 100% plantaardig, woont in de duurzaamste wijk van Utrecht en hij bracht ambulances en medische goederen naar Oekraïne. Voor zijn start bij NMU werkte hij o.a. als (zelfstandige) grafisch vormgever voor verschillende goede doelen, was verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij een zonneparkontwikkelaar, en heeft een stichting (UMEF) in het verduurzamen van evenementen opgezet. Zelf organiseert hij ook dance-evenementen en draaide als DJ (Wesdex) in clubs en op festivals in binnen- en buitenland.

Na een enerverende DJ-carrière en verschillende commerciële functies zet hij zich nu volledig in voor het verduurzamen en vergroenen van provincie Utrecht en waar dat kan ook daarbuiten! Neem contact met Wesley Dorrius op voor alles omtrent communicatie en de website van NMU.

Neem contact op met Wesley

Profiel Wesley Dorrius

Wesley Dorrius

Communicatie