De GoodFoodClub

De GoodFoodClub

De GoodFoodClub is een club voor én door duurzame initiatieven, boeren en consumenten.

De GoodFoodClub: voor duurzaam, gezond en lokaal voedsel

De GoodFoodClub is een club voor én door duurzame initiatieven, boeren en consumenten. Samen zetten we lokaal, duurzaam en gezond voedsel op de kaart. Dit is goed voor de producent, consument en onze leefomgeving. Want wat er op je bord ligt, heeft een grote impact. Op je eigen gezondheid, op je smaakpapillen, op voedselproducenten en op de natuur en het klimaat.

De GoodFoodClub is een online verzamelplek voor fijnproevers die gepassioneerd zijn over voedsel en een positieve impact willen hebben op de planeet. Op dit platform delen we kennis en verbinden we gelijkgestemden die geloven in de kracht van goed voedsel. Op de kaart vind je alle duurzame, lokale, gezonde voedselinitiatieven in Nederland. Van de leukste biologische landwinkels en pluktuinen tot vegetarische toprestaurants. Met de GoodFoodClub heb jij zo altijd een (h)eerlijk adresje bij de hand voor je boodschappen, lunch of diner. De hoogtepunten hebben we op een rij gezet in inspirerende fietsroutes door elke provincie, zodat je je maaltijd bij elkaar kan fietsen.

In onze Agenda verzamelen we inspirerende activiteiten, zoals kookworkshops, boerendiners en voedselbos excursies. Daarnaast vind je op de website inspiratie en informatie over duurzaam voedsel en de productie ervan. Zo willen de Natuur en Milieufederaties er met de GoodFoodClub voor zorgen dat meer mensen kiezen voor duurzaam, gezond en lokaal voedsel. Op die manier is ook de boer geholpen, die een eerlijke prijs krijgt voor zijn producten en hierdoor verder kan verduurzamen.

Ga naar de GoodFoodClub website

Ga naar de GoodFoodClub website

Vragen of interesse? Neem contact op met Alexander

Profiel Alexander Daniel

Alexander Daniel

Projectleider natuurinclusieve samenleving – duurzame landbouw