Wie doet wat?

Wie doet wat?

Duurzaam bouwen. Veel partijen zijn hiermee bezig. Hieronder op een rijtje bij wie je in de provincie Utrecht terecht kunt.

Toekomstbestendig Bouwen

Op de website Toekomstbestendig Bouwen biedt de provincie Utrecht, samen met de Metropoolregio Amsterdam (MRA) informatie over het Convenant en de partijen die meedoen. Er zijn veel gestelde vragen (met de antwoorden), agenda, terugkijken events en podcasts te vinden. De provincie werkt met partners aan standaard documenten; deze zullen hier ook te vinden zijn.

Toekomstbestendig Bouwen

Cirkelstad

Cirkelstad is hét platform voor koplopers in de circulaire en inclusieve bouwsector die samen willen doen, leren en elkaar willen ontmoeten.

Cirkelstad

Gideonsbende

Om de bouwsector echt in beweging te krijgen en verandering te realiseren gaan deelnemers aan de Gideonsbende samen aan de slag. Gideon is een beweging met zelfsturende tribes, die bestaan uit verschillende mensen en verschillende bedrijven en initiatieven. Met elkaar werken ze samen om ideeën te realiseren en daadwerkelijke verandering op gang te helpen. Je kunt je aansluiten!

Gideonsbende