Collectieve inkoopacties

Bekijk hieronder de actuele collectieve inkoopacties van duurzame dak-leveranciers voor inwoners van gemeente Zeist. Neem contact op met de leverancier als je gebruikt wilt maken van de actie. De desbetreffende contactpersoon staan onder de actie vermeld.

 

Overzicht collectieve inkoopacties

 

GROEN DAK | UWGROENDAK
UWgroendak gevestigd in Zeist ziet graag veel meer daken die vergroenen in de gemeente. Daarom bieden ze inwoners van Zeist een speciale korting aan: 10% korting op het totaalbedrag voor het zelf aanleggen of laten aanleggen van een groendak vanaf 6 m2. De voorwaarden zijn, dat het een plat dak dient te zijn, goed bereikbaar en binnen een straal van 10 km rond Zeist. Onderstaande kortingscode is geldig tot 31-12-2023.

Kortingscode: uwgroendakzeist

Neem contact op:
Leonie Kooijman
06 153 49 453
leonie@uwgroendak.nl
www.uwgroendak.nl

 

green recovery

GEEL DAK | GREEN RECOVERY
Al ruim 10 jaar verzorgt Green Recovery particuliere en zakelijke installaties in de regio. Green Recovery hecht veel waarde aan persoonlijk contact en daarom komt er altijd een adviseur langs om samen met de klant te kijken naar de wensen en de mogelijkheden. Ook wordt er altijd een technische schouw gehouden om er zeker van te zijn dat alles geïnstalleerd kan worden zoals besproken. Green Recovery biedt dezelfde gunstige voorwaarden als voor samenwerkingspartner Mijn Groene Huis Zeist.

Link https://www.mijngroenehuis.nu/opwekken/zon-op-zeist-actie-2/

Neem contact op:
Green Recovery Leusden
030 268 60 52
leusden@greenrecovery.nl
www.greenrecovery.nl

 

GROEN DAK BIOBASED | BABYLON DAKEN
Babylon Daken is dé totaalleverancier voor duurzame daken. Van ontwerp en advies tot uitvoering en onderhoud van alle (duurzame) werkzaamheden op het dak. BabylonDaken biedt groendaken met biobased materiaal, zoals schapenwol en kurk. Inwoners van Zeist krijgen 5% korting op de gehele bestelling. Inwoners van Zeist die een buurtaanpak realiseren en gaan verduurzamen met minimaal 2 andere “buren” (zelfde straat of blok, of een straatje verderop), ontvangen 10% korting op de hele bon, voor alle deelnemers.

Neem contact op:
Eduard Beekhuizen
06 219 58 876
eduard@babylondaken.nl
www.babylondaken.nl

 

GROEN GEEL DAK | SOLAR SEDUM
Solar Sedum is gespecialiseerd in de combinatie van zonnepanelen en (biodivers) groen. Tijdens het voorjaar wil Solar Sedum graag meer bij- en vlindervriendelijke beplanting verkopen en biedt een kosteloze upgrade aan. Dit komt neer op een korting van 30% op de beplanting. Aan een burenproject biedt Solar Sedum € 150,- korting bij doorgang van minimaal twee buren, dit bij elk project. Voor het aandragen van nieuwe daken en bij een uitvoer hiervan kan men kiezen voor € 150,- cashback óf € 150,- bijdrage aan lokale voedselbossen óf een gratis onderhoudsbeurt. 

Neem contact op:
Daan Bloeme
06 278 78 153
daan@solarsedum.nl
www.solarsedum.nl

 

Terug naar de hoofdpagina

Wil je meer weten? Neem contact op!

Profiel Pauline van Norden

Pauline van Norden

Projectleider klimaat - circulaire samenleving