De GoodFoodClub;

maart 28, 2019

De GoodFoodClub;

waar duurzaam, lokaal en gezond eten voorop staat!

 

De Natuur en Milieufederaties hebben de koppen bij elkaar gestoken en komen binnenkort met een nieuwe landelijke campagne. Dit voorjaar lanceren we ‘De GoodFoodClub’! Een club voor én door duurzame initiatieven, boeren en consumenten om lokaal en duurzaam voedsel op de kaart te zetten.

Aan lange tafels eten bij het streekhuis om de hoek, waar wekelijks een table d’hote wordt georganiseerd met producten van eigen land. Op dinsdagmiddag met de fiets langs de boomgaard verderop waar je zelf appels uit de boom kan plukken. Of samen met een groep vriendinnen naar een kookcursus bij de boer. Waar je een vier-gangendiner klaarmaakt met de lekkerste groente en fruit van eigen bodem. De GoodFoodClub wordt een verzamelplek waar jij zulke plekken kan ontdekken. En heb je zelf een duurzaam initiatief? Ook dan is de GoodFoodClub dé plek voor jou.

Met onze campagne willen de Natuur en Milieufederaties duurzaam, lokaal en gezond eten promoten. Ook wordt er aandacht gevraagd voor voedselverspilling en vegetarisch eten en koken. De club wordt een plek waar consumenten en duurzame boeren en initiatieven elkaar ontmoeten en inspireren. Een levendige community van duizenden leden die geïnformeerd worden en geactiveerd worden om duurzamer te eten. En die daarnaast zelf activiteiten en bijeenkomsten organiseren.

Hou onze website www.nmu.nl in de gaten voor de laatste nieuwtjes over de GoodFoodClub!

Tags: