provinciale verkiezingen 2023

De provinciale verkiezingen komen eraan. Laat je stem niet verloren gaan.

Op 15 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Het moment om je stem te laten horen voor een groene en duurzame provincie. Maar waar staan de verschillende partijen voor? Voor veel Utrechters is dat nog niet duidelijk. Daarom organiseren de Utrechtse Natuur en milieuorganisaties op dinsdag 7 maart vanaf 19 uur het Groene Verkiezingsdebat in Kanaal 030 te Utrecht.

 

De Utrechtse Natuur en milieuorganisaties organiseren op dinsdag 7 maart vanaf 19 uur het Groene Verkiezingsdebat in Kanaal 030 te Utrecht. De verschillende partijen gaan dan met elkaar in debat aan de hand van verschillende groene thema’s. Ben jij erbij? Onderwerpen waarover de partijen met elkaar in discussie gaan zijn; mobiliteit, water en bodem, duurzame landbouw en natuur, duurzame energie en klimaatverandering en circulaire samenleving.

Meld je hier aan voor het debat van 7 maart in Kanaal 030

Utrecht wil een groene en gezonde regio zijn. De provincie Utrecht heeft een grote aantrekkingskracht vanwege het vele groen in combinatie met de bereikbaarheid en een goed draaiende economie. Door de groei van de bevolking en de bebouwing komen de ambities om een groene en gezonde regio te zijn onder druk te staan. Stem daarom voor natuur en laat je stem niet verloren gaan.