Nalaten

Nalaten

Wil je een blijvend duurzame en mooie leefomgeving in Utrecht blijven ondersteunen, ook in de toekomst? Dan kun je overwegen om de Natuur en Milieufederatie Utrecht op te nemen in je testament.  

Er zijn verschillende manieren om na te laten aan de Natuur en Milieufederatie Utrecht.

Legaat

Een bedrag naar keuze komt na je overlijden ten goede aan de NMU. Je legt dit vast in je testament.

Erfstelling

Je benoemt de NMU tot één van je erfgenamen. Je legt dit vast in je testament. Hoeveel de NMU krijgt, is afhankelijk van de omvang van je nalatenschap en van het aantal mede-erfgenamen.

Fonds op naam

Voor bedragen vanaf €50.000 kun je een fonds op naam oprichten. Hierbij richt je een goed doel binnen een goed doel op, met een specifieke bestemming.

Wat doen wij met je geld?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat er met je geld gebeurt en dat je tevreden bent over de bestemming die je nalatenschap krijgt. Voor bedragen vanaf €5.000 kunnen wij samen met jou op zoek gaan naar een specifieke bestemming.

Contact

Heb je nog vragen? Of wil je overleggen over de bestemming van je gift of nalatenschap? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met Marjolein of Angelique. Zij kunnen ook een persoonlijk gesprek voor je plannen met onze directeur. Voor advies over schenken en nalaten kun je ook terecht bij je notaris.

Meer weten over periodiek schenken? Neem contact op met het secretariaat via info@nmu.nl of bel 030 2567 350.