OER! Training CV optimalisatie 1 maart 2022

Training CV-optimalisatie 1 maart 2022

In deze training legt Frans Putker van Energierijk Houten hoe je de samenwerking tussen CV-ketel en radiatoren kunt verbeteren waardoor je energie bespaart.

Bij het ontwerpen van een woning wordt uitgedokterd hoe de verwarming optimaal is. Van de beginsituatie, die vermoedelijk toen nog aardig deugde, klopt na jaren meestal niet veel meer. Met CV-optimalisatie krijg je de vaardigheden in handen om de warmte in jouw woning af te stemmen op jouw comfort. Lees hier meer.

Aanmelden

Locatie: Zoom

Tijd: 19.30-20.45 uur

Kosten: de training is kosteloos voor energieambassadeurs / Bewoners die collectief aan de slag willen met energiebesparing

Er zijn meer trainingen voor energie-ambassadeurs! Kijk hier

 

*Wat is een energieambassadeur? Een energieambassadeur, ook wel energiecoach of energievrijwilliger genoemd (afhankelijk van de gemeente) is meestal een enthousiaste vrijwilliger die in zijn of haar buurt of regio mensen stimuleert en ondersteunt met energiebesparen in de woning. Hij/zij heeft vaak een training doorlopen met een theoretisch en praktisch gedeelte zodat hij of zij een gedegen opname van een woning kan doen en mensen kan voorzien van een kundig advies.  De meeste energieambassadeurs en hebben hun eigen huis al helemaal energiezuinig gemaakt en spreken dus uit ervaring. 

Kortom, een energieambassadeur:

De energietrainingen worden mogelijk gemaakt door OER!; het Ondersteuningsprogramma Energie initiatieven in de regio Amersfoort en FoodValley, georganiseerd door de Natuur en Milieufederatie Utrecht met als doel om energiebesparing bij bewoners te versnellen.

De NMU heeft een speciale nieuwsbrief voor lokale energie-initiatieven, lees hier de meest recente nieuwsflits en/of abonneer je.

 

 

 

 

 

 

Tags: