Pubquiz, duurzame daken expo en klimaatkermis tijdens Duurzaam Weekend Utrecht

juni 2, 2021

Pubquiz, duurzame daken expo en klimaatkermis tijdens Duurzaam Weekend Utrecht

Duurzaam Weekend Utrecht komt er weer aan. Vanuit het festivalhart op de Neude krijg je van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juli drie dagen lang activiteiten en inspiratie om samen te verduurzamen! En natuurlijk doet de NMU ook dit jaar weer mee!

De NMU biedt de volgende activiteiten aan:

  • Pubquiz: Op zaterdag 10 juli om 16:00 organiseren we een duurzame pubquiz in de Social Impact Factory. Weet jij veel over duurzaamheid of wil je er graag meer over leren? Zoek je vrienden bij elkaar en doe mee aan de duurzaamste pubquiz van Utrecht! Maximaal 30 personen dus vol = vol.
  • Duurzame Daken Expo: Tijdens het gehele weekend organiseren we een duurzame daken expo, op vrijdag voor professionals, op zaterdag en zondag voor inwoners. We organiseren meerdere workshops, er zijn diverse testopstellingen om te bewonderen en je kunt tips en inspiratie opdoen.
  • Klimaatkermis: samen met onze klimaatambassadeurs en met Energie U en hun energieambassadeurs, verzorgen we op zaterdag en zondag een klimaatkermis op De Neude. Hier krijg je tips en informatie over energiebesparing, energieopwekking en het klimaatbestendig maken van je huis en tuin. Op beide dagen organiseren we ook meerdere workshops op diverse locaties in de stad.

Kortom, er valt genoeg te ontdekken en beleven. Uiteraard houden we ons aan de geldende coronaregels.

Houd dus de website van Duurzame Week goed in de gaten en meld je aan voor de activiteiten.

 

Profiel Jeannine van Bree

Jeannine van Bree

Projectleider gezonde leefomgeving – citizen science

06 41 525 475 E-mail LinkedIn
Profiel Ieke Benschop

Ieke Benschop

Projectleider leefomgeving – duurzame bouw, duurzame daken en circulaire samenleving

06 16 878 023 E-mail