Hulp nodig bij collectieve zon op dak projecten? De NMU helpt!

oktober 29, 2021

Hulp nodig bij collectieve zon op dak projecten? De NMU helpt!

In de provincie Utrecht zijn nog veel daken beschikbaar voor zonprojecten! Heb je als energiecoöperatie of -initiatief een plan voor een zon op dak project en heb je hulp nodig om verder te komen? De NMU helpt energiecoöperaties en -initiatieven bij het opstellen van plannen én het realiseren van collectieve zon-op-dak projecten.

In samenwerking met de provincie Utrecht begeleidt de NMU samen met Soft Energy energiecoöperaties en energie-initiatieven bij het opstellen van plannen en het realiseren van collectieve duurzame zon-op-dak projecten. Juist in deze tijden van stijgende energieprijzen is het belangrijk om daken zoveel mogelijk te benutten. En dan niet alleen zelf zonnestroom op te wekken, maar om dit ook zoveel mogelijk in eigen beheer en op een slimme en verstandige manier te doen. Hiermee kan je als dak-eigenaar en als collectief grip houden op je energierekening en samen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Ondersteuning vanuit ons Servicepunt Energie Lokaal is gratis voor energiecoöperaties- en initiatieven in de provincie Utrecht. Onze basisbegeleiding voor nieuwe zonne-energieprojecten bestaat uit een adviesrapport waarmee je inzicht krijgt in de mogelijkheden (inclusief kosten en opbrengsten), een adviesgesprek en begeleiding in de volgende stappen. Geïnteresseerd en geïnspireerd? Meld je dan via het Servicepunt Energie Lokaal aan of neem contact op met Robbert Willé via r.wille@nmu.nl of 06- 34493882. Dan zorgen wij ervoor dat een adviseur snel contact opneemt en samen met jou en je medebewoners aan de slag gaat!

Tags:

Neem contact op met: