HIER opgewekt 19 maart 2024

HIER opgewekt 2024

Ben je betrokken bij een bewonersinitiatief dat buurtgenoten helpt met energie besparen? Of zijn jullie je aan het oriënteren op een alternatief voor aardgas? Kom dan naar HIER opgewekt, op dinsdag 19 maart 2024 in de Flint in Amersfoort. In één dag alles over collectief energie besparen, opwekken, en duurzame warmte.

HIER opgewekt is hét ontmoetingsmoment voor iedereen die betrokken is bij lokale energie-initiatieven: bewonersgroepen, energiecoöperaties, ambtenaren en energieprofessionals. Doe nieuwe kennis op, leer van gelijkgestemden, en leg contact met mogelijke samenwerkingspartners.

De Natuur en Milieufederatie Utrecht is zijn partner van HIER en wij verzorgen een deelsessie over kleinschalige warmtenetten door warmte uit water.

Vrijkaartjes
We mogen vier vrijkaartjes weggeven (normaal 40 euro per stuk) aan leden van initiatieven. Heeft jouw initiatief iets te vieren en willen jullie daarom samen naar dit uitje? Stuur een korte mail met de reden om juist jouw initiatief deze kaartjes te geven, en hoeveel kaartjes je wilt gebruiken, op naar service.energie@nmu.nl vóór 1 februari. Wij maken een selectie uit de antwoorden.

Programma & aanmelden: hier.nu/hieropgewekt2024

 Over HIER opgewekt

Het programma bestaat uit een plenaire opening en twintigtal deelsessies over collectief energie besparen, duurzame warmte, en opwek (zon en wind). Voor deelnemers met verschillende kennisniveaus. Natuurlijk is er ook een uitgebreide lunch en borrel.

HIER opgewekt is een initiatief van klimaatstichting HIER.

Vragen of meer weten? Neem contact op met Laura of Jessica!

Profiel Laura Smid

Laura Smid

Projectleider klimaat – duurzame energie

06 81 929 676 E-mail LinkedIn