Word supporter

Word supporter

Draag jij natuur en milieu in de provincie ook een warm hart toe? Dan kun je ons helpen! En wel door supporter te worden van de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Dat kan al vanaf € 3 per maand.

Al sinds 1972 zet de Natuur en Milieufederatie Utrecht zich in voor een mooie en duurzame provincie Utrecht. Dat doen wij namens iedereen die natuur en milieu een warm hart toedraagt. Hoor jij daarbij? Dan kun je ons helpen! En wel door Supporter te worden van de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Dat kan al vanaf € 3 per maand.

Wat houdt het in?

  • Je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief;
  • Je wordt als eerste uitgenodigd voor interessante lezingen, excursies en andere activiteiten;
  • Gratis toegang tot interessante lezingen;
  • Jaarlijks krijg je ons Jaarbericht toegestuurd.

Word je ‘Supporter voor het Leven’,  dan doneer je eenmalig € 500,- waarna je de rest van je leven blijft genieten van alle voordelen. Vul in dat geval dit formulier in.

Wij verstrekken geen gegevens aan derden en opzegging is altijd telefonisch of per e-mail mogelijk.

Je bijdrage is aftrekbaar!

Stichting Natuur en Milieufederatie Utrecht is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften aan de NMU zijn dus (vanaf een drempelbedrag) aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Zie voor meer informatie de site van de Belastingdienst.

Naast particulieren kunnen ook bedrijven giften doen en aftrekken van de belasting, meestal de vennootschapsbelasting. Zie voor meer informatie de site van de Belastingdienst.

Waarom doen wij dit?

Wij willen mensen met hart voor natuur en milieu samenbrengen. Veel mensen zijn op hun eigen manier bezig met duurzaamheid, maar hebben behoefte om de krachten te bundelen. Samen kunnen we het verschil maken!

Meer weten over supporter worden?