Voedselbossen Netwerk

Voedselbossen netwerk

Met het Voedselbossen netwerk creëert de NMU een gunstig klimaat voor agroforestry en voedselbossen in de provincie Utrecht. We organiseren bijeenkomsten om kennis te delen en verbinding tussen initiatiefnemers te realiseren. Daarnaast ondersteunt de NMU waar mogelijk startende en bestaande initiatieven bij de uitvoering van hun plannen.  

Er hebben zich inmiddels meer dan 400 geïnteresseerden aangesloten bij het  Voedselbossen Netwerk. Als lid van dit netwerk ontvang je uitnodigingen voor excursies en bijeenkomsten van ons en af en toe een nieuwsbrief met relevante actuele informatie. Deelnemen aan dit netwerk is interessant voor agroforestry en voedselbos initiatiefnemers, ambtenaren en andere geïnteresseerden in dit onderwerp.

Ben je al bezig met een voedselbos initiatief en zoek je meer verdieping? Binnen het Voedselbossen Netwerk hebben we een actieve club Voedselbos initiatiefnemers, waarmee we regelmatig op verdiepende excursies gaan.

Je aansluiten bij het netwerk?

Schrijf je in! Zo krijg je toegang tot een interessant netwerk van andere voedselbossen en samenwerkingspartners en ontvang je uitnodigingen voor onze lezingen en excursies.


 

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in onze vorige netwerk-activiteiten of wil je inspiratie opdoen? Je kunt hieronder zien wat het netwerk al gedaan heeft en verslagen van de excursies teruglezen.

2023

2022

2021

2020

2019

Vragen of interesse? Neem contact op met Isabel of Alies!