Ontdek je circulaire kansen tijdens de CIRCO workshop

september 6, 2019

Ontdek je circulaire kansen tijdens de CIRCO workshop

De transitie naar een circulaire economie is in volle gang. Er liggen enorm veel kansen voor het bedrijfsleven om aan de slag te gaan met circulaire (verdien)modellen in de regio Utrecht. Ontdek welke kansen er voor jouw organisatie liggen tijdens de gratis CIRCO-miniworkshop. De Alliantie Cirkelregio Utrecht organiseert deze op 16 september.

CIRCO is een methodiek voor bedrijven en netwerkorganisaties, waarmee je concreet aan de slag gaat met circulair ontwerp van producten, diensten en businessmodellen. Zo leer je hoe je bedrijf de businesskansen die de circulaire economie biedt optimaal kan benutten, hoe je je klantenportfolio kan uitbreiden en kan voldoen aan de wensen van de markt. De CIRCO methodiek biedt handvatten om als organisatie zelf aan de slag te gaan met circulaire economie om vervolgens (de eerste) concrete stappen te kunnen gaan zetten.

Op maandag 16 september 2019 organiseren Provincie Utrecht, Alliantie Cirkelregio Utrecht (waarvan de NMU lid is) en de Economic Board Utrecht in samenwerking met CIRCO een startbijeenkomst in de regio. Deze miniworkshop is een korte introductie op een driedaagse CIRCO Circular Business Design Track. Samen met netwerkpartners en bedrijven in de regio organiseren die aansluiten bij de huidige activiteiten en evenementen.

Datum: 16 september 2019
Tijd: 14:30 uur tot 17:00 uur, aansluitend borrel
Locatie: Provinciehuis Utrecht

Meld je hier aan voor de bijeenkomst.

Tags:
Profiel Tim Bulters

Tim Bulters

Projectleider circulaire samenleving