Nieuwe leden voor onze Raad van Advies gezocht!

december 12, 2019

Nieuwe leden voor onze Raad van Advies gezocht!

Vind je het leuk om mee te praten en te denken over ontwikkelingen op het gebied van Klimaat, Natuur, Ruimte, Landbouw, Energie, Circulariteit, Mobiliteit en Duurzaamheid in de provincie Utrecht? Dan is deelname aan onze Raad van Advies misschien iets voor jou. De NMU is op zoek naar mensen die zelf al lokaal actief zijn in een natuur-, milieu-, mobilteit- en/of energiegroep en deze kennis in willen brengen bij onze Raad van Advies.

De Raad bestaat uit maximaal 21 leden, waarvan 14 afkomstig zijn uit het lokale netwerk. De overige 7 leden zijn werkzaam bij Utrechtse organisaties. De Raad functioneert als klankbord voor de NMU. De leden bespreken actuele natuur en milieuthema’s, leveren ideeën en geven advies over de werkzaamheden van de NMU. Drie maal per jaar komt de Raad bijeen. En 1x per jaar is dat met een excursie naar een plaats in de provincie waar een actueel thema zichtbaar is, zodat de problematiek in de praktijk bekeken kan worden.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je cv en motivatie, gericht aan Josja Veraart naar: info@nmu.nl voor 31 januari 2020. We zullen vervolgens contact opnemen voor een gesprek.

Tags: