Meld uw Healthy Urban Office voor 11 april aan en win mooie prijzen!

april 4, 2018

Meld uw Healthy Urban Office voor 11 april aan en win mooie prijzen!

Begin deze maand maakte de overheid bekend de bewijslast rondom energiemaatregelen om te draaien. Zoals onder meer te lezen in het bericht van NOS moeten bedrijven voortaan zelf energiemaatregelen melden. Met de Healthy Urban Office Challenge (HUOC) zijn provincie Utrecht, gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort en Economic Board Utrecht in de regio Utrecht en Amersfoort op zoek naar inspirerende organisaties die deze maatregelen allang achter zich hebben gelaten en veel verder gaan. Bedrijven die veel meer ambitie hebben om hun pand groen, gezond en slim te maken.

Denk aan kantoren waar maatregelen zijn en worden genomen als het gaat om energiebesparing, duurzame mobiliteit, hergebruik van grondstoffen en een gezond binnenklimaat. Werkt u bij zo’n bedrijf? Of kent u kantoren die niet mogen ontbreken als meest inspirerende project richting groene, gezonde, slimme kantoren?

Meld dan voor woensdag 11 april uw project aan via economicboardutrecht.nl/huoc en misschien mag u zich dan op 30 mei 2018 winnaar van de HUOC 2018 noemen.

Criteria HUOC 2018

De inzendingen worden beoordeeld aan de hand van 7 criteria: Energie, Circulair, Mobiliteit, Gezondheid, Groen, Slim en Borging in de organisatie. De winnaar ontvangt naast publiciteit en een trofee een prijzenpakket met daarin producten en diensten die helpen de duurzaamheidsambities verder te realiseren. De prijzenpartners en totale waarde van het pakket worden gedurende de de challenge bekend gemaakt.

De Healthy Urban Office Challenge 2018 is een initiatief van provincie Utrecht, gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort en Economic Board Utrecht.