Josja Veraart nieuwe directeur van de Natuur en Milieufederatie Utrecht

december 22, 2020

Josja Veraart nieuwe directeur van de Natuur en Milieufederatie Utrecht

De Raad van Toezicht van de NMU benoemt Josja Veraart per 1 februari 2021 als nieuwe directeur van de Natuur en Milieufederatie Utrecht.

Josja Veraart portretAls nieuwe directeur neemt Josja Veraart op 1 februari 2021 de leiding over van Joris Hogenboom, die bijna 15 jaar directeur is geweest.

De Raad van Toezicht is ervan overtuigd dat Josja op een enthousiaste en inspirerende wijze leiding zal geven aan de NMU. Ze heeft laten zien een duidelijke visie te hebben op de verdere ontwikkeling van de NMU, inspelend op de uitdagingen van de komende jaren. Zij is de juiste persoon om na 7 jaar adjunct-directeur te zijn geweest, het nieuwe gezicht van de NMU te zijn. Aldus Olav-Jan van Gerwen, voorzitter van de Raad van Toezicht.

Josja: “Meer dan ooit, is het belangrijk dat we werken aan een duurzame samenleving, op alle fronten. De NMU werkt met impact aan oplossingen voor maatschappelijke duurzaamheidsvraagstukken. Ik kijk ernaar uit om mij vol energie, met het team en onze regionale partners in te zetten voor een robuuste en toekomstbestendige regio Utrecht.”

Met de benoeming van Josja Veraart komt de functie van adjunct-directeur NMU vacant. De werving van een nieuwe adjunct-directeur zal binnenkort van start gaan.

Tags: