Informatiebijeenkomst Transitie naar regeneratieve landbouw voor agrarisch ondernemers

februari 17, 2022

Online informatiebijeenkomst over het nieuwe driejarige kennisdelingsprogramma ‘Transitie naar Regeneratieve Landbouw voor Agrarisch Ondernemers’

24 februari 2022, 13:30-15:00 uur

Het moet kunnen… om regeneratief én financieel gezond te boeren!

Om dat te bewijzen zijn initiatiefnemers Maarten en Eliëtte van Dam in 2020 begonnen met de ontwikkeling van Regeneratieve Boerderij Schevichoven. Eén van hun doelstellingen is om hun opgedane kennis over het opzetten van een rendabele regeneratieve boerderij te delen en daarmee anderen te enthousiasmeren. Daarom kun je nu meedoen aan het driejarige programma ’transitie naar regeneratieve landbouw voor agrarisch ondernemers’, waarbij je samen met professionals stapsgewijs toewerkt naar een plan van aanpak dat aansluit op jouw bedrijfsmodel.

Tijdens deze informatiebijeenkomst hoor je meer over agroforestry en regeneratieve permacultuur, wat achtergrond over de keuzes en stappen die Schevichoven heeft gemaakt en natuurlijk vooral over de inhoud van hun nieuwe kennisdelingsprogramma. Tussendoor zal er voldoende ruimte zijn om vragen te stellen aan programmaleider Jeroen Plesman.

AANMELDEN!

In de bevestigingsmail na aanmelding ontvangt u een link om deel te nemen.

Netwerk Agroforestry / Voedselbossen

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit het Netwerk Agroforestry / Voedselbossen van de NMU. Met dit netwerk wil de NMU een gunstig klimaat creëren voor agroforestry en voedselbossen in de provincie Utrecht.

 

Profiel Isabel Kruisheer

Isabel Kruisheer

Medewerker duurzame landbouw, natuur, mobiliteit en schone lucht