Doe mee met zonnepanelen aan de Kooiweg in Renswoude!

juni 4, 2020

Doe mee met zonnepanelen aan de Kooiweg in Renswoude!

Woon je in Renswoude en omgeving? Wil je je energieverbruik duurzaam en lokaal opwekken, maar heb je geen geschikt (bedrijfs)dak? Of wil je CO2-uitstoot compenseren? Schaf dan één of meer ValleiEnergieDelen aan en word zo mede-eigenaar van de zonnepanelen op de daken aan de Kooiweg in Renswoude!

De coöperatie ValleiEnergie gaat in Renswoude en omgeving lokale en duurzame energie opwekken. De eigenaar van de gebouwen aan de Kooiweg in Renswoude heeft zijn daken daarvoor beschikbaar gesteld. ValleiEnergie mag dit gaan uitvoeren en verwacht in het najaar circa 212 zonnepanelen op deze daken te leggen.

Dit project is vooral geschikt voor particulieren en ondernemers, die geen geschikt dak hebben en wel hun verbruik duurzaam en lokaal willen opwekken. Door één of meer ValleiEnergieDelen te kopen kunnen zij mede-eigenaar worden van de zonnepanelen op de daken aan de Kooiweg in Renswoude. Zo kunnen ze zonne-energie opwekken en profiteren van de verkoop van opgewekte stroom en van de korting op de energiebelasting.

Het gaat om de volgende postcodes:

3927 Renswoude
3772 Barneveld
3925 Scherpenzeel
6741 Lunteren
6744 Ederveen
3905 Veenendaal
3906 Veenendaal

Zie voor meer informatie de flyer!

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.valleienergie.nl/renswoude Hier staat ook meer informatie.

Tags: