Circulariteitenkabinet: opening groot succes!

februari 8, 2021

Circulariteitenkabinet: opening groot succes!

HOERA! Het eerste Circulariteitenkabinet óóit is een feit! Dit kabinet, gevuld met twaalf inspirerende circulaire producten, werd op 4 februari feestelijk geopend door Josja Veraart.

CirculariteitenkabinetEn nu hoor ik je denken: een Circulariteitenkabinet? Ja, je leest het goed: een Circulariteitenkabinet! Herinner je je nog die oude stoffige kast in het biologielokaal, waar koeienhersenen op sterk water in stonden? Met trots presenteren wij onze circulaire variant daarop: Het Circulairiteitenkabinet. Hierin maak je kennis met twaalf inspirerende en, hoe kan het ook anders, innovatieve circulaire producten. Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we! Neem daarom gauw een kijkje.

Tijdens de opening op 4 februari werden de circulaire producten uit de kast één voor één uitgelicht. De eigenaren zelf en een aantal circulaire experts waren aanwezig om deze producten te presenteren. We sloten af met een spannende circulaire quiz. De winnaar ging naar huis met een levenslang leasecontract op een koptelefoon, die beschikbaar was gesteld door Gerrard Street! De nummer twee won een super circulair fashion item: de stropdas van gerecyclede jeans van Aarden respectful tailoring. En de derde prijs was een paar vrolijke sokken gemaakt van visnetten door Healthy Seas Socks.

Profiel Tim Bulters

Tim Bulters

Projectleider circulaire economie