Ben je actief in een lokale groep? Dan is onze Raad van Advies naar jou op zoek!

september 21, 2020

Ben je actief in een lokale groep in Utrecht, dan is onze RvA naar jou op zoek!

Vind je het leuk om mee te praten en te denken over ontwikkelingen op het gebied van Klimaat, Natuur, Ruimte, Landbouw, Energie, Circulariteit en Duurzaamheid in de provincie Utrecht? Dan is deelname aan onze Raad van Advies misschien iets voor jou. De NMU is op zoek naar mensen die zelf al lokaal in de provincie Utrecht actief zijn in een natuur-, milieu-, en/of energie(bewoners)groep en deze kennis in willen brengen bij onze Raad van Advies. 

De Raad bestaat uit maximaal 21 leden, waarvan 14 afkomstig zijn uit het lokale netwerk. De overige 7 leden zijn werkzaam bij Utrechtse organisaties. Momenteel hebben we enkele vacatures openstaan in de eerste groep: mensen die vanuit het lokale netwerk hun kennis in kunnen brengen. Dus als je bijvoorbeeld ook actief bent bij een lokaal energie-initiatief, een lokaal bewonerscollectief actief op een van deze thema’s, of een lokale natuurgroep dan zijn we naar jou op zoek.

Klankbord voor de NMU

De Raad functioneert als klankbord voor de NMU. De leden bespreken actuele natuur- en milieuthema’s, leveren ideeën en geven advies over de werkzaamheden van de NMU. Drie maal per jaar komt de Raad bijeen. En 1x per jaar is dat met een excursie naar een plaats in de provincie waar een actueel thema zichtbaar is, zodat de leden de problematiek in de praktijk kunnen bekijken. Helaas hebben we geen vacatures in de andere categorie open staan, dus het heeft alleen zin om te reageren als je aan de eerste categorie voldoet.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je cv en motivatie, gericht aan Angelique Erkelens naar: info@nmu.nl voor 10 oktober 2020. We zullen vervolgens contact opnemen voor een gesprek.

Tags: