Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Eco Crazy 88 Studentenbattle

Eco Crazy 88 Studentenbattle

Op 12 februari vond de feestelijke lancering plaats van The Eco Crazy 88 studentenbattle. Toen barstte voor het eerst in Nederland de strijd los tussen 17 Utrechtse studentenhuizen om de vraag: wie brengt 88 gekke én ‘eco’ opdrachten tot een goed einde? Deze battle is een initiatief van WeetWatJeVerbruikt en Koelestudenten.

Met elke uitgevoerde actie verdienen de ca. 83 studenten 10 weken lang punten, maken ze hun huis energiezuiniger, én besparen ze op hun energierekening. En hoe meer punten, des te meer kans op de hoofdprijs: een avontuurlijke boot-, trein- en busreis naar Noorwegen! Op het reisprogramma staat o.a. een bezoek aan een gletsjer die snel smelt door klimaatverandering. De deelnemende studentenhuizen staan op de website.

In de media

Over de Eco Crazy 88 Battle verschenen o.a. artikelen en impressies in:

Credits

Koelestudenten is een initiatief van Jongeren Milieu Actief, de jongerenvereniging van Milieudefensie, en WeetWatJeVerbruikt, een campagne van de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Mede mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht. Facebook: www.facebook.com/koelestudenten

 

Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI