Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Adviespunt Ruimte

Adviespunt Ruimte

Het Adviespunt Ruimte is bedoeld voor bewoners(groepen) in de provincie Utrecht die plannen in hun omgeving ervaren als een bedreiging voor natuur, landschap en milieu. Die bewoners kunnen bij ons terecht voor praktische zaken en ondersteuning.

Via het keuzemenu aan de zijkant van deze website, bieden wij u informatie over ruimtelijke plannen, natuurbescherming en het uitoefenen van invloed. Deze informatie kan u helpen bij het werk van uw groep. Als u aan deze informatie niet genoeg heeft, kunt u altijd contact opnemen met het Adviespunt Ruimte. Het Adviespunt Ruimte wordt bemenst door Nicolette Buiter, bereikbaar via adviespunt@nmu.nl en 030 – 2567 367. Het Adviespunt Ruimte kan u op de volgende manieren ondersteunen:

  • praktische vragen proberen we meteen te beantwoorden;
  • als het nodig is, brengen we samen het probleem in kaart en zoeken naar de beste weg;
  • wij wijzen u de weg bij het starten van (juridische) procedures;
  • soms zullen we ook zelf het probleem oppakken om tot een oplossing te komen. En wanneer het probleem meer op het terrein van andere organisaties ligt, brengen we u daarmee in contact.

Het Adviespunt Ruimte organiseert regelmatig cursussen over actuele onderwerpen. Het is ook mogelijk dat we, bijvoorbeeld tijdens een ledenvergadering, in het kort iets over een bepaald onderwerp vertellen. Bij minimaal tien personen kunnen we ook een specifieke cursus organiseren. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende cursussen georganiseerd. Meer informatie en de hand-outs zijn op te vragen bij het Adviespunt Ruimte.

Algemene websites die nuttige informatie bevatten zijn:

Nicolette BuiterLinkedin profiel van Nicolette Buiter
Juridisch medewerker RO & milieu
Telefoonnummer: 06 41 525 784
n.buiter@nmu.nl
Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI