Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Aanbieding Thuisbezorgd

Aanbieding Thuisbezorgd

Onbezorgd bezorgen

Lease nu een elektrische bezorgscooter of bezorgfiets via GreenMo Rent, officieel partner van Thuisbezorgd.nl.
In samenwerking met GreenMo Rent biedt Thuisbezorgd.nl de goedkoopste elektrische lease van Nederland. Je betaalt namelijk met onze elektrische scooters en fietsen nog geen cent per kilometer aan stroom! Verzekering en onderhoudskosten zijn inbegrepen in de leaseprijs. Heb je een storing of is je voertuig defect? Meld je schade voor 17:00 uur en je voertuig wordt binnen 24 uur gewisseld voor een nieuwe scooter.

scooter_zij Elektrische bezorgscooter
Vanaf €8,95 per dag lease je al een elektrische bezorgscooter. Onze scooters zijn speciaal ontworpen voor het bezorgen van maaltijden en uitvoerig getest door verschillende bezorgrestaurants. Zowel de accu als de box zijn laag geplaatst op de scooter, voor een extra goede wegligging en optimaal rijgemak. Onze scooters zijn niet voor niets de laatste drie jaar bekroond tot de beste e-scooter van Europa.

Ga naar Thuisbezorgd.nl/bezorgscooter voor meer informatie of neem contact op met GreenMo Rent via bezorgscooter@thuisbezorgd.nl of bel 024-8200201
fiets-transp

Elektrische bezorgfiets
Onze elektrische bezorgfiets is ideaal voor bestellingen dicht bij je restaurant. De eveneens speciaal voor bezorging ontworpen fiets is voorzien van een stevige mand en bezorgbox voor optimaal bezorggemak. Vanaf €3,99 per dag heb je de fiets al voor je deur staan! De elektrische bezorgfiets is ideaal voor de korte ritten en kunnen gedaan worden door jong personeel zonder rijbewijs.

Neem voor meer informatie contact op met GreenMo Rent via bezorgscooter@thuisbezorgd.nl of bel 024-8200201.

Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI