Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Aanbieding JUIZZ

Aanbieding JUIZZ

JUIZZ lease aanbieding

Naast dat een elektrische fiets een duurzame oplossing is zijn er nog meer voordelen. Met de gemeentelijke subsidie heeft u als ondernemer namelijk direct voordeel bij de aanschaf van elektrische vervoer en dit kan tot 1000 euro per vervoersmiddel oplopen. Daarnaast is de elektrische fiets een opvallende verschijning en wordt hij herkent als duurzaam vervoer wat direct ten goede komt aan de bedrijfsuitstraling. Tot slot is de elektrische fiets door iedereen te berijden, dus ook door werknemers zonder rijbewijs. Wanneer de batterij leeg is kunt u gewoon doorfietsen dus werknemers komen nooit stil te staan.

Elektrische fietsen verkoper JUIZZ biedt in samenwerking met de Natuur en Milieufederatie Utrecht twee verschillende (bak)fiets modellen aan. Deze modellen kunnen worden aangepast naar uw wensen. Denk hierbij aan koel- of thermoboxen en andere op maat gemaakte vervoersoplossingen.

Urban Arrow Shorty
De elektrische cargo bakfiets is een snelle, duurzame en goedkope manier om je goederen te vervoeren. JUIZZ is de marktleider voor de zakelijke markt en heeft al veel tevreden klanten geholpen.
De Urban Arrow Shorty zit eigenlijk tussen een fiets en een bakfiets in. Hierdoor is de fiets zeer wendbaar en kunnen er toch nog goederen mee worden vervoerd.
De fiets maakt gebruik van een krachtige Bosch middenmotor, heeft een traploos versnellingssysteem van Nuvinci en is, zowel voor als achter, afgemonteerd met rollerbrakes.

arban-arrow-shorty

Verkoop 3950,-    

Full operational lease 117,- per maand, 36 maanden

 

 

 

Urban Arrow Cargo
De elektrische Cargo bakfiets is een snelle, duurzame en goedkope manier om je goederen te vervoeren. De fiets heeft een aluminium frame met een kunstoog bak, hierdoor is het een zeer stevige maar ook lichte en wendbare elektrische bakfiets. De op maat gemaakte flightcase kan geheel naar eigen wens worden gemaakt.
Door de sterke ondersteuning van de Bosch motor is de fietservaring zeer prettig. Daarnaast heeft hij een traploos versnellingssysteem van Nuvinci en is, zowel voor als achter, afgemonteerd met rollerbrakes.   UrbanArrow-Cargo

 

Verkoop Urban Arrow met kist 4950,-
     
Full operational lease 141,- per maand, 36 maanden

 

 

 

Voor meer informatie ga naar: www.juizz.nl 

Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI