Wegwijzer voor bedrijven

Wegwijzer voor bedrijven

Op de daken van bedrijven, scholen, musea, sportclubs, buurthuizen, VvE’s, woningcorporaties, etc. ligt enorm potentieel voor verduurzaming.     De daken kunnen kleur krijgen. Ze kunnen groen kleuren: goed voor de biodiversiteit. Ook kunnen daken water bergen en daarmee periodes van droogte tegengaan en verkoeling bieden (blauw). Ze kunnen natuurlijk voorzien worden van zonnepanelen (geel) of zelfs kleine windturbines. Of wat te denken van een dakterras, of moestuin (rood)? 

Veelgestelde vragen                                 Overzicht subsidies

 

  • Iconisch voorbeeldproject in Zeist

    Ben je een vertegenwoordiger van een bedrijf, sportclub, museum, zorginstelling of school in Zeist, en wil je dat jouw dak hét iconische duurzame voorbeeldproject wordt van de gemeente Zeist. 

    Dan zijn we op zoek naar jou! 

    Graag helpen we je om de juiste stappen te zetten om te komen tot de aanleg van een fantastisch duurzaam dak. Neem contact op met Ieke Benschop van de NMU om te bespreken hoe we je kunnen helpen. 

We zetten van alles op een rijtje voor bedrijven, scholen, zorginstellingen, sportaccomodaties. Eigenlijk alle partijen met een wat groter pand en dus een wat groter dak

 

Wil je meer weten? Neem dan contact op!

Profiel Ieke Benschop

Ieke Benschop

Projectleider Duurzame Daken, Bouwen voor de toekomst