Watt Nou! in De Ronde Venen

Watt Nou! in De Ronde Venen

Jongeren praten mee over klimaat en energie in De Ronde Venen

Ben jij tussen de 13 en 26 jaar en woon je in de gemeente De Ronde Venen? Dan zoeken wij jou voor een leuke live-sessie over het klimaat!

Gemeente De Ronde Venen werkt aan plannen om klimaatneutraal te worden. Daar willen ze graag actief jongeren bij betrekken. Daarom organiseert de NMU twee live-sessies speciaal voor jongeren! Welke mogelijkheden zie jij voor windmolens, zonnevelden en andere duurzame oplossingen in De Ronde Venen? De gemeente neemt de uitkomsten van deze avonden mee in het klimaatbeleid dat ze het komend najaar verder uitwerkt.

Op 13 en op 16 oktober is er zo’n live-sessie: een avond over duurzame energie met alleen jongeren. Muziekje, hapje, drankje, de nieuwste tools en visuals… alles erop en eraan. Bekijk voor een indruk het filmpje hierboven!

Wat gaan we doen? Samen met andere jongeren maken we met de nieuwste tools en visuals één plan voor duurzame energie in jouw gemeente. Jij zit met je handen aan de knoppen, wij zorgen voor een hapje, drankje en sfeer. En voor de nodige uitleg. Zo laat je de gemeente weten wat jij belangrijk vindt.

Ook meepraten over jouw toekomst, maar dan leuk? Stuur snel een mailtje naar Sofie, s.ten.have@nmu.nl, dan ontvang je van haar alle nadere info. Of app Sofie: 0641525449.

Of geef je meteen op via het aanmeldformulier!

Tags:

Ben je 13 tot 26 jaar en woon je in De Ronde Venen? Meld je nu aan!

Wil je meer weten over Watt Nou? Neem dan contact op met Sophie!