Training warmtepompen | voor energie-ambassadeurs

Training warmtepompen

Vanwege de energietransitie komen bewoners steeds vaker met vragen over warmtepompen. In deze training krijg je als energiecoach/energie-ambassadeur alle informatie die je nodig hebt om bewonersvragen te beantwoorden. We gaan dat op een heel praktische manier doen, zodat je goed met bewoners mee kan denken. Ook zonder technische achtergrond kun je deze training volgen.

Datum: 29 februari 2024
Tijd: 19.45 – 21.45, inloop vanaf 19.30 uur
Trainer: Huub Pennock
Locatie: Congrescentrum In de Driehoek, Willemsplantsoen 1C, 3511 LA  Utrecht

Kosten: de training is kosteloos voor energieambassadeurs/bewoners die collectief aan de slag willen met energiebesparing.

Aanmelden

*Wat is een energieambassadeur? Een energieambassadeur, ook wel energiecoach of energievrijwilliger genoemd (afhankelijk van de gemeente) is meestal een enthousiaste vrijwilliger die in zijn of haar buurt of regio mensen stimuleert en ondersteunt met energie besparen in de woning. Hij/zij heeft vaak een training doorlopen met een theoretisch en praktisch gedeelte zodat hij of zij een gedegen opname van een woning kan doen en mensen kan voorzien van een kundig advies.  De meeste energieambassadeurs en hebben hun eigen huis al helemaal energiezuinig gemaakt en spreken dus uit ervaring. 

Kortom, een energieambassadeur:

Altijd op de hoogte zijn van onze trainingen en evenementen en ander nieuws over lokale energie? Abonneer je op onze nieuwbrief Servicepunt Energie.
Of kijk op onze site op de activiteitenpagina.

 

 

logo oer nmu foodvalley regio amersfoort

 

Tags: