Training DuurzameDakCoach | voor wie buurtgenoten wil helpen hun dak te benutten

Training DuurzameDakCoach Zeist

Maak samen met je buren de daken duurzaam! Leerzaam, goed voor het klimaat én gezellig 😊

 

Duurzame Dakcoaches28 september en 26 oktober 2023

Vind je het leuk om met je buren aan de slag te gaan met het verduurzamen van de daken, en kun je hiervoor wel wat kennis en inspiratie gebruiken? Meld je dan aan voor de training DuurzameDakCoach. We organiseren twee avonden voor deze training. De eerste avond zal inhoudelijker van aard zijn, de tweede avond gebruiken we voor het uitwisselen van ervaringen en leren van elkaar.

Doelgroep: Deze training richt zich op mensen die samen met andere inwoners van Zeist actief willen bijdragen aan het verduurzamen van hun daken.

Programma: Op de eerste avond nemen verschillende leveranciers van duurzame daken zullen ons mee in dit boeiende onderwerp en uitgebreid uitleggen over de diverse soorten duurzame daken, de technische aspecten waar rekening mee gehouden moet worden, de kosten en potentiële subsidies. Naast het behandelen van de inhoudelijke aspecten, zullen we ook bespreken hoe je als coach je buren kunt enthousiasmeren. Bovendien zullen we je een uitgebreid overzicht geven van alle onderwerpen die behandeld worden door het Servicepunt Duurzame Daken. Tijdens de tweede avond zullen we de inzichten van de coaches verzamelen en gezamenlijk onderzoeken wat er nodig is om de meer buurtinitiatieven voor duurzame daken te realiseren.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.

Aanmelden

Praktische informatie

Datum: 28 september en 26 oktober 2023
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Locatie: De eerste avond is in De Boswerf, de tweede avond in Tuincentrum Abbing (op het Klimaatplein).

Kosten: gratis

Deze training wordt aangeboden door Aan de slag met uw dak (Gemeente Zeist) en Servicepunt Duurzame Daken Zeist (de Natuur en Milieufederatie Utrecht).

 

Tags:
Profiel Ieke Benschop

Ieke Benschop

Projectleider leefomgeving – duurzame bouw, duurzame daken en circulaire samenleving

06 16 878 023 E-mail