Open Heuvelrugtuinen Route | voor iedereen

Open Heuvelrugtuinenroute

Laat je inspireren tijdens de Open Heuvelrugtuinen Route op 29 juni 2024! Tijdens deze tweede editie van de Open Heuvelrugtuinen Route stellen inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug hun Heuvelrugtuin (in wording) open. Om elkaar te inspireren en van elkaar te kunnen leren! Je kunt nu je tuin opgeven of je aanmelden als bezoeker. De route wordt in mei bekend gemaakt. De Open Heuvelrugtuinroute wordt georganiseerd door GoedVolk.

Heuvelrugtuin

Een Heuvelrugtuin is een stukje Nationaal Park in je eigen tuin. Een Heuvelrugtuin bestaat voor minstens 60% uit groen en wordt er gifvrij getuinierd. In een Heuvelrugtuin staan inheemse planten die schuil- en voedselplaatsen bieden aan bijen, vlinders en vogels. Ook wordt er regenwater opgevangen, waardoor de tuin beter bestand is tegen periodes van droogte en wateroverlast.

Aanmelden tuin

Wil jij jouw tuin aanmelden laten zien aan anderen? Meld je dan aan voor de Open Heuvelrugtuinen Route!

Aanmelden tuin

Aanmelden bezoeker

Wil jij alle deelnemende tuinen bezoeken? Meld je nu aan! Na aanmelding ontvang je in mei een mail de adressen van de tuinen die meedoen aan de route. We delen ook wat er te zien is in welke tuin en er zijn leuke verrassingen op te halen in een aantal tuinen.

Aanmelden bezoeker

Meer informatie? Neem contact op met Laura!

Profiel Laura Smid

Laura Smid

Projectleider klimaat – duurzame energie