Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
in Zeist

in Zeist

Woon je in de gemeente Zeist en wil je je woning graag naar energieneutraal renoveren? Op deze pagina vindt u een verzameling van de mogelijkheden binnen de gemeente Zeist.

Zeist Energiek

Doe duurzaam. Verbouw je woning en bespaar energie. Werk samen met je buurt aan een duurzame toekomst.

Stichting Energie Zeist / Mijn Groene Huis

Stichting Energie Zeist (SEZ) is de stichting in Zeist die zich inzet voor een duurzaam, klimaatneutraal Zeist. In eerste instantie ligt deĀ focus op het informeren en betrekken van bewoners bij het verduurzamen van de bestaande (particuliere) woningbouw, onder de campagnenaam Mijn Groene Huis. SEZ stimuleert bewoners, gemeente en bedrijven om de verduurzaming van de gemeente Zeist versneld te realiseren. Meer info op: www.mijngroenehuis.nu.

Meten van duurzaamheid

De gemeente Zeist maakt gebruik van GPR Gebouw 4.2. Dit is een manier om de duurzaamheid van bestaande bouw, nieuwbouw en grootschalige renovatie te meten.

De energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Via maandelijkse betalingen van de lening spreidt u de kosten over meerdere jaren. Maar nog belangrijker: misschien gaat u wel direct besparen! Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Mogelijk kunt u zelfs wat extra besparen. Maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim!

GreenLoans

Energie besparen? Met een groene lening van GreenLoans financiert u duurzame investeringen in en om uw huis. Zo dragen we samen bij aan een duurzame wereld.

Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI