Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Utrecht-Stad

Utrecht-Stad

Woon je in de gemeente Utrecht en wil je je woning graag naar energieneutraal renoveren? Op deze pagina vindt u een verzameling van de mogelijkheden binnen de gemeente Utrecht.

Subsidie Zonneboiler

Bewoners en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) in Utrecht kunnen subsidie aanvragen voor de aanschaf en plaatsing van een zonneboiler. De subsidie kan worden aangevraagd door huurders en eigenaren van woningen in Utrecht. Deze subsidie is onderdeel van het programma Utrechtse Energie!

Koflex

Koflex is een vertrouwd gezicht in de installatiebranche. De werkzaamheden richten zich op de woningbouw, bedrijfsgebouwen en de utiliteitssector. Zowel nieuwbouw als aanpassing van installaties behoren tot de werkgebieden. Koflex geeft duurzaam advies en levert o.a. warmtepompen en zonnepanelen.

Triodos Hypotheek

Triodos Bank wil de woningmarkt graag verduurzamen. De Triodos Hypotheek helpt u dan ook om uw woning energiezuiniger te maken en beloont duurzame woningen met een lager rentetarief. De hypotheekrente is gekoppeld aan de looptijd van de lening en het energielabel van uw woning. Hoe beter het energielabel, hoe lager de hypotheekrente.

Pluimers

Bij Pluimers kunt u terecht als het gaat om spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie,kruipruimte-isolatie,bodemisolatieenisolatieglas.Naast al deze vormen van woningisolatie kunt u bij Pluimers ook terecht als het gaat om zonnepanelen en HR-ketels.

Meer subsidiemogelijkheden

Kijk voor meer subsidiemogelijkheden ook eens op de energie subsidie wijzer.

Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI