Zonnepanelenwinkel in de Hamershof Leusden

april 4, 2016

Zonnepanelenwinkel in de Hamershof Leusden

Wilt u deze zomer ook zonnestroom van uw eigen dak? Of douchen met water verwarmd door de zon? Op 8-9 en 15-16 april kunt u daarvoor weer terecht in een tijdelijke winkel in winkelcentrum de Hamershof in Leusden. Voor alles over zonnepanelen en zonneboilers!

De Zonnepanelen winkel in Leusden. Foto: Energiegroep COOL
De Zonnepanelen winkel in Leusden. Foto: Energiegroep COOL

In de winkel krijgt u informatie en deskundig advies. De winkel is onderdeel van de Zonnepanelen actie 2016 en wordt georganiseerd door Energiegroep COOL in samenwerking met IkWilWatt en een aantal bedrijven uit de regio; Bloemendal – DE partner uit Leusden, New Solar uit Woudenberg en zonneboiler leverancier Van Slooten uit Amersfoort.

Veel mogelijkheden voor zonnepanelen en -boilers

Al ruim 650 daken in Leusden en Achterveld hebben zonnepanelen. Er zijn steeds meer technische mogelijkheden, ook voor bijvoorbeeld oost-west daken. En ook financiële mogelijkheden zijn er volop. De Belastingdienst heeft een regeling waarmee u de btw op zonnepanelen (pv-panelen) terug kunt krijgen, via de gemeente Leusden kunt u een Duurzaamheidslening aanvragen en sinds januari kunt u subsidie krijgen op de aanschaf van een zonneboiler voor warm water.

De Zonnepanelen actie 2016 helpt Leusdenaren ook aan slimme verlichting. Heeft u alle gloeilampen in huis al vervangen door ledlampen? Bij inlevering van een oude gloeilamp ontvangt u voor slechts 1 euro een energiezuinige ledlamp, zolang de voorraad strekt. De nieuwe generatie ledlampen geeft mooi licht en is zeer zuinig. Zo kunt u dubbel profiteren van de zon op uw dak.

Kom langs!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw dak? Kom vrijblijvend langs voor informatie en advies.

Tijdelijke Zonnepanelenwinkel in de Hamershof, tegenover Jumbo Wahle, op 8-9 en 15-16 april 2016, vrijdag van 14-17 uur en zaterdag van 10-17 uur.
Zie ook www.cool-leusden.nl en www.ikwilwatt.nl

Zonnetour

Dit is een activiteit in het kader van de provinciale Zonnetour, die wordt ondersteund door de NMU. De Zonnetour 2016 wordt op 13 april officieel gelanceerd in het Provinciehuis. Ook daar van harte welkom!