Wint jouw Nacht van de Nacht foto een WakaWaka?

oktober 13, 2016

Wint jouw Nacht van de Nacht foto een WakaWaka?

De Nacht van de Nacht op 29 oktober is een unieke gelegenheid om de schoonheid van de nacht vast te leggen met je camera. Dit jaar maak je met jouw Nacht van de Nacht-foto kans op een WakaWaka, een handige lamp op zonne-energie. Ook een gezin zonder elektriciteit in een rampgebied of crisissituatie ontvangt een WakaWaka. Alle reden dus om mee te doen!

Wat moet je doen voor de WakaWaka?

Maak een leuke foto van de Nacht van de Nacht.WakaWaka

Deel de foto via:

Vergeet niet de hashtag #nachtvandenacht te vermelden!

Onder alle inzendingen verloten we 20 WakaWaka’s! Niet gewonnen? Niet getreurd. Op de website van WakaWaka kun je ook zelf een solarlamp bestellen. Met de kortingscode nacht16 ontvang je bovendien nog eens 10% korting.

WakaWaka brengt licht op de goede plek

Meer dan een miljard mensen in de wereld leven zonder elektriciteit. Dit heeft grote economische en sociale gevolgen, en de kaarsen en kerosinelampen die noodgedwongen worden gebruikt zijn erg schadelijk voor de gezondheid. WakaWaka (‘helder licht’ in Swahili) maakt lampjes en opladers op zonne-energie die niet alleen ontzettend handig zijn in het Westen, maar ook noodzakelijk in ontwikkelingslanden. Voor elke verkochte WakaWaka, gaat er altijd WakaWaka Light naar een gezin zonder elektriciteit in een rampgebied of crisissituatie.

Promoot de fotowedstrijd

Om de fotowedstrijd onder de aandacht te brengen bij de deelnemers van de Nacht van de Nacht hebben we mooie A5-flyers laten maken, met op de achterkant handige tips voor energiebesparing. Organiseert u een activiteit en wilt u flyers ontvangen? Stuur een e-mail met het aantal gewenste flyers en uw adres naar de NMU en u ontvangt de flyers per post.

Nacht van de Nacht

Op zaterdag 29 oktober organiseren de Natuur en Milieufederaties voor de 12e keer de Nacht van de Nacht. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Kijk op de website van de Nacht van de Nacht welke activiteiten er bij jou in de buurt georganiseerd worden en welke bedrijven en gemeenten de verlichting uitdoen.

WakaWaka