Uitnodiging: Inloopavond Zonne-Energie De Utrechtse Zon-10-daagse

mei 17, 2016

Uitnodiging: Inloopavond Zonne-Energie De Utrechtse Zon-10-daagse

Heeft u altijd al willen weten wat zonne-energie nou eigenlijk oplevert en hoe het werkt? Bent u benieuwd wat voor subsidieregelingen er zijn en hoe Solly, de zon-etende robot eruit ziet? En wilt u ook meer te weten komen over de mogelijkheden om toch zonne-energie op te wekken, ook als uw dak niet geschikt is voor zonnepanelen? Kom dan naar de Inloopavond Zonne-Energie in het Stadskantoor op woensdag 1 juni. Vanaf 17.30 tot 21.00 uur staat de zesde verdieping in het teken van de zon: met verschillende workshops en stands. Maar ook met lekkere zomerse hapjes en drankjes en zonnige muziek.Tip van de sluier van het programma:

17.30 – 21.00 uur: stands met informatie over Zonneboilers, Zon voor woningeigenaren, Zon voor VVE, Zon voor huurders, Zon voor monumenten en beschermd stadsgezicht (door verschillende Utrechtse energiepartners)

17.30 – 21.00 uur: ieder half uur techniekles zonne-energie (door Sungevity)

19.30 – 20.00 uur: workshop zonnewarmte (door Saskia t Hart, Holland Solar)

20.00 – 20.30 uur: workshop Buurtstroom / Collectieve Zon (door Dorien Bartels, Energie-U)

20.30 – 21.00 uur: masterclass Smart Solar Car; zongeladen autodelen met uw buren (door Robin Berg, LomboXnet)

Weet u niet zo goed wat u zoekt? Ieder half uur start een zonwijzer om u wegwijs te maken in de Utrechtse zonne-energiewereld.

Aanmelden

Meldt u voor 30 mei aan via de e-mail: utrechtseenergie@utrecht.nl, met als onderwerp ‘Inloopavond Zonne-Energie’. Toegang is gratis. Vermeld in de mail uw naam en met hoeveel personen u komt. Praktische informatie ontvang u kort van te voren via de e-mail.

De inloopavond maakt onderdeel uit van De Utrechtse Zon-10-Daagse (22 mei t/m 2 juni 2016). Hiermee zetten de Utrechtse partners de spotlights op zonne-energie. Nieuwsgierig naar het hele programma, wat u zelf kunt doen en wat het u oplevert? Kijk dan op utrecht.nl/energie