Uitnodiging: Get Connected 8 februari 2017

januari 23, 2017

Uitnodiging: Get Connected 8 februari 2017

Vraag en aanbod komen 8 februari 2017 bij elkaar tijdens de Get Connected bijeenkomst in het Mediaplaza (Jaarbeurs Utrecht), als het gaat om nul-op-de-meter (ready) én levensloop flexibele woningen. Bent u ook actief op dit gebied? Wilt u met meerdere woningen aan de slag of heeft u een aanpak die zich al bewezen heeft in de markt? Meld u dan nu aan voor deze bijeenkomst.

uitnodiging

We beginnen de bijeenkomst met twee inspirerende keynotes, waarna in vier werksessies voor bestaande opgaven vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht. De sessies zijn bedoeld om een stap verder te komen in de realisatie van deze aanpakken, zodat deze als vervolg op de Get Connected daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden.

Programma

12.00u Tour over de Vloer – Bouwbeurs (optioneel)
13.00u  Inloop en ontvangst
13.30u  Plenair programma, dagvoorzitter Gert Jan Jansen:
  • Trends, kansen, mogelijkheden en wetgeving als het gaat om levensloopflexibel en Nul-op-de-Meter (ready), door Haico van Nunen
  • In de huid kruipen van bewoners: wat drijft hen? Wanneer zijn zij bereid mee te doen in een wijkaanpak? Door Niels Götz, Marketingpsycholoog
14.30u  Pauze
15.00u Start werksessies
  1.     Aan de slag in de Rijtuigenbuurt Nieuwegein; Nul-op-de-meter (ready), levensloopflexibel en een frisse publieke ruimte. Door Peter Snoeren (Wethouder Nieuwegein)

2.     Smart Leven regio Utrecht; Investeringen in de wijk voor nul-op-de-meter en levensloopflexibel wonen. Door Co Politiek (CareInvest Groep)

3.     Renoveren met componenten; de bewoners aan de knoppen. Door Roel Simons (Alliantie+)

4.     Nul-op-de-meter en levensloopflexibel wonen; Bewoners van bewust naar actief. Door Anita Lahuis (Atrivé)

5.     Uw vraag of aanbod als vijfde sessie?
Vertegenwoordigt u een aanpak die zich reeds aantoonbaar heeft bewezen als het gaat om nul-op-de-meter (ready) én levensloopflexibel? Of heeft u als vraagpartij een concrete behoefte om te gaan renoveren in 2017? Dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om de vijfde sessie te organiseren. Neem hiervoor contact op met irene.tendam@economicboardutrecht.nl of jelle.vanderweijde@economicboardutrecht.nl.

17.00u  Afronding en borrel

Aanmelden
Per sessie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waarbij we streven naar de juiste mix van vraag- en aanbodpartijen. Uw aanmelding is dan ook pas definitief nadat u hiervan een bevestiging heeft gekregen. Hier kunt u zich aanmelden voor de Get Connected.

Meer informatie vindt u op de Get Connected website.

Bouwbeurs
De Get Connected bijeenkomst vindt plaats in Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht, tegelijkertijd met de Bouwbeurs. Om 12 uur kunt u, voorafgaand aan de bijeenkomst, meelopen met een ‘Tour over de vloer’ op de Bouwbeurs, speciaal gewijd aan het thema ‘Toekomstbestendig bouwen en wonen’.

Wilt u ook de Bouwbeurs bezoeken? Reserveer dan nu vast uw gratis toegangsbadge via de website van Bouwbeurs