Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Toekomstfonds Amersfoort steunt energieke en circulaire projecten

Toekomstfonds Amersfoort steunt energieke en circulaire projecten

Actief bij een instelling, bewonerscollectief, organisatie of onderneming in Amersfoort? En heb je een project dat bijdraagt aan de energietransitie (CO2-neutraal in 2030) en/of circulariteit (afvalloos in 2030)? Dan kun je tot 1 september een aanvraag doen bij het Toekomstfonds Duurzame Ontwikkeling, voor een bijdrage tot 50.000 euro!

ToekomstfondsHet fonds is er om vernieuwende ideeën aan te moedigen die de duurzame ontwikkeling in Amersfoort vooruit helpen. Het Toekomstfonds Duurzame Ontwikkeling richt zich op zogeheten koplopers en doorbraakprojecten. Vernieuwende initiatieven die bijdragen aan een duurzame stad. Een project dat u kunt voordragen levert dus een concrete en aantoonbare bijdrage aan de doelstellingen van de stad Amersfoort op het gebied van een duurzame energietransitie en/of circulariteit.

U heeft tot 1 september 2017 om de subsidie hiervoor aan te vragen. Er is in 2017 € 150.500 beschikbaar voor duurzame initiatieven. Het is de bedoeling dat het project vijftig procent financiert en de andere helft wordt betaald uit het Toekomstfonds, met een maximum van € 50.000.

Voor alle voorwaarden, eerdere duurzame projecten en het aanvraagformulier: zie de pagina Toekomstfonds voor duurzame ontwikkeling van de gemeente Amersfoort.


Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI