Succesvolle Zonnecafés geven veel info over zonnepanelen

juni 3, 2013

Succesvolle Zonnecafés geven veel info over zonnepanelen

In het kader van de campagne ‘Meer Waarden met Minder Energie’ organiseerde de NMU twee succesvolle Zonnecafés over zonnepanelen. Dat gebeurde in samenwerking met Zonnelink, partner in de campagne en organisator van zonne-energie acties. 

De eerste avond vond plaats op 28 mei in het Fulcotheater in IJsselstein, de tweede in buurthuis De Wispel in Willeskop (Montfoort).

‘Beter op je dak dan op de bank’

De enkele tientallen aanwezigen waren zeer geïnteresseerd in zonnepanelen. De boodschap dat een investering in panelen op je dak beter rendeert dan spaargeld op de bank, kwam erg goed over. Ondanks dat de meeste aanwezigen zich al langer verdiepen in het onderwerp, hadden zij veel vragen.

De vragen werden vakkundig beantwoord door ervaringsdeskundigen Marius Puhl (IJsselstein) en Martin Weerstand (Oudewater), en door Annet Boessenkool en Jolein Schorel van Zonnelink.

Speciale inkoopactie

Verder lanceerde het bedrijf een inkoopactie speciaal voor inwoners van de Utrechtse Waarden. Deze inkoopactie vindt plaats in het kader van de campagne Meer Waarden met Minder Energie en is te vinden op www.zonnelink.nl/meerwaarden.html (wachtwoord Meerwaarden2013). U kunt nog aansluiten!