Ruimte voor initiatief in de Metaal Kathedraal

juni 9, 2017

Ruimte voor initiatief in de Metaal Kathedraal

In Utrecht zijn steeds meer waardevolle buurtinitiatieven die een positieve impact op het milieu hebben en een groei in bewustzijn en betrokkenheid realiseren onder medebewoners.

initiatiefWij waarderen deze inzet en ondersteunen graag in het versterken van dit initiatief. Daarom biedt de Grote Transitie Utrecht een driedelig inspiratietraject aan waarvan de tweede bijeenkomst plaatsvindt op 25 juni 2017 van 13.00 tot 17.00 in Metaal Kathedraal te Utrecht.

Na Ruimte voor Initiatief #1 waarin we kennis hebben gemaakt met elkaar en met Metaal Kathedraal, staat Ruimte voor initiatief #2 in het teken van beeldvorming en buurtondernemerschap. Meer info over het programma staat op de website.

Meedoen

Wil je meedoen en/of ken je initiatieven die willen aansluiten? Meld je aan door een mail te sturen naar hofdienaar@metaalkathedraal.nl. Vermeld in deze mail je naam, telefoonnummer, initiatief en het aantal deelnemers. Deelname is gratis.

Over

Ruimte voor Initiatief #2 maakt deel uit van de Grote Transitie Utrecht, met als missie om buurtinitiatieven in Utrecht te waarderen, inspireren en stimuleren in hun groeiproces.

Partners Grote Transitie Utrecht: Natuur- en Milieufederatie Utrecht, Stichting Oikos, Stichting Aarde, Young Innovators van de Universiteit Utrecht, GreenWish, Metaal Kathedraal.

De Grote Transitie wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Utrecht.


Klik hier voor het Facebook evenement