Rekenen en tekenen met Rijne Energie

december 10, 2017

Rekenen en tekenen met Rijne Energie

Heb jij ook een mening over Rijnenburg? Daar wil de gemeente Utrecht grootschalige energie gaan opwekken met zon en wind. Hoeveel dan en hoe dan? Er is door de gemeente een bewonerstraject opgestart waarin iedereen kan meedenken. Aan dat bewonerstraject doet ook het bewonerscollectief Rijne Energie mee. Ter voorbereiding daarop nodigt Rijne Energie leden en sympathisanten van De Windvogel, Energie-U, Uwind uit om mee te denken over haar inbreng in de werksessie met de gemeente.

Hoe? Dat doen we met de kaart op tafel zodat we inzicht krijgen in de mogelijkheden. Die gebruiken wij als input voor het bewonerstraject van de gemeente. Kom je ook op 16 december om van gedachten te wisselen en aan de slag te gaan?  Iedereen die mee wil denken over de inrichting van energielandschap Rijnenburg is van harte welkom! Weet je nog mensen die mogelijk ook interesse zouden hebben stuur de oproep gerust door.

Praktisch? Het programma volgt spoedig, de locatie is in Utrecht, nabij stadion Galgenwaard, werksessie is van 13:00 tot 15:00 uur, afsluitend een pré-kerstborrel!