Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Prijsvraag ‘Woerden vol energie’

Prijsvraag ‘Woerden vol energie’

Denk je weleens dat er nog veel kan verbeteren rond bijvoorbeeld energiebesparing in buurten, collectief energie opwekken, duurzame mobiliteit, lokaal voedsel en groenere wijken? Als je in de gemeente Woerden woont, is deze prijsvraag de kans om je duurzaam idee te realiseren voor je buurt, dorp of de stad! Ook scholen en verenigingen kunnen meedoen!

Woerden vol energie prijsvraag

In totaal is er €10.000 aan prijzengeld voor de winnende initiatieven beschikbaar! Alle ingezonden plannen worden beoordeeld door een jury bestaande uit experts op gebied van duurzaamheid en betrokken Woerdenaren.

Hoe kunt je meedoen? Je dient – alleen of samen met iemand – je plan van aanpak in tot uiterlijk 11 mei 2016 bij duurzaam@woerden.nl.

De voorwaarden en het deelnameformulier vindt je op www.woerden.nl/woerdenvolenergie.

Voor vragen of sparren over je idee kun je terecht bij Yvonne Feuerhahn – Aanjager Duurzame Buurten van de gemeente Woerden via duurzaam@woerden.nl

De prijsvraag wordt georganiseerd door het burgerinitiatief Duurzaam Woerden en gemeente Woerden. Doel van deze prijsvraag is het reduceren van de CO2-uitstoot zodat Woerden in 2030 klimaatneutraal is.


Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI