Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
De overstap10daagse: maak jouw overstap voor het klimaat!

De overstap10daagse: maak jouw overstap voor het klimaat!

Van 1 tot 11 november kun je via het platform overstap10daagse.nl heel eenvoudig een bijdrage leveren aan het klimaat. En wel door een overstap te maken op het gebied van energie, voedsel en je financiën.

overstap10daagse Loop je al langer rond met het idee om over te stappen naar een duurzame bank? Of naar een echt groene stroomleverancier? Wil je je eigen energie opwekken of eindelijk stoppen met vlees eten, maar heb je net dat duwtje in de rug nodig? Tijdens de overstap10daagse maak je een vliegende start. Binnen een paar minuten verminder je een flink aandeel van je CO2-uitstoot, zonder dat het je veel moeite kost!

Mooie prijzen, flinke kortingen

Om het overstappen te belonen worden er mooie prijzen verloot en flinke kortingen gegeven. Zo ontvang je €250 korting op een set zonnepanelen, en maak je kans op het winnen van een e-bike, een vegetarische verwenbox en een bedrag van €250 op je pas geopende rekening.

Impact op het klimaat

De grootste beloning is natuurlijk de gezamenlijke impact op het klimaat: hoe meer mensen er overstappen, hoe groter het effect! Maak nu je overstap via overstap10daagse.nl.

Binnenkort in de lucht

NB: De site is volledig actief vanaf 1 november. Er is tot dan een tijdelijke site. Daar kun je alvast je e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan een reminder zodra de overstap10daagse is begonnen.

De overstap10daagse is een initiatief van milieuorganisatie WISE.


Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI