Natuur en Milieufederatie Utrecht | NMU Samen voor een mooi en duurzaam Utrecht
Menu
Circulair restaurant The Green House viert opening maand lang

Circulair restaurant The Green House viert opening maand lang

Na de eerste try-out weken zijn de deuren van het circulair paviljoen The Green House in Utrecht officieel geopend. Om dit te vieren staat de hele maand april in het teken van uiteenlopende openingsactiviteiten. Zo is er een quiznight; zijn er rondleidingen; inspirerende ontbijtsessies; interessante lezingen, culinaire diners, vrijmibo’s en natuurlijk is er ook een leuk programma voor kinderen opgezet. Alle events zijn terug te vinden op www.thegreenhouserestaurant.nl/events.

Achter het Centraal Station van Utrecht, aan de Croeselaan, staat The Green House. Een restaurant waar chefs de lekkerste gerechten bereiden van ingrediënten uit eigen urban farm en uit de regio. Waar je de hele dag geniet van eten en drinken in een gastvrije, comfortabele omgeving. Een green hub waar je elkaar ontmoet en waar je events kunt organiseren. Waar je geïnspireerd raakt door verhalen en ontmoetingen over hoe het anders, duurzamer, kan. Over een circulaire wereld waarin afval niet bestaat.

Volledig circulair

Het paviljoen van The Green House is volledig circulair en zeer duurzaam gebouwd. The Green House krijgt na 15 jaar weer een nieuwe bestemming. Passend bij het tijdelijke karakter is het volledige paviljoen demontabel. Ook wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van hergebruikte materialen. Zo komt de glazen gevelbekleding van de voormalige naastgelegen Knoopkazerne. En worden zo veel mogelijk producten geleased of geleverd naar gebruik en blijven daarmee in bezit van de leverancier, met een volledig circulair businessmodel als resultaat.


Video's
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door: Nationale Postcode Loterij en de Natuur en Milieufederatie Utrecht Utrecht
Wij hebben: CBF ANBI