Nog één gratis workshop ‘Energie besparen met uw VvE’

maart 21, 2017

Nog één gratis workshop ‘Energie besparen met uw VvE’

Steeds meer woningeigenaren maken hun huis energiezuiniger. Maar dat ligt wat ingewikkelder als je lid bent van een vereniging van eigenaren (VvE). Daarom organiseert U-Thuis – een samenwerking tussen 15 gemeenten in de regio Utrecht – een nieuwe gratis cursus ‘energie besparen voor VvE’s’. De cursus wordt uitgevoerd door de NMU en de ODRU, in opdracht van U-Thuis. Op 9 mei is de laatste avond uit de serie.

Avond 3 – 9 mei: Techniek

Hoe ziet een Groen MeerjarenOnderhoudsPlan eruit? Welk ambitieniveau streef je na? Welke maatregelingen neem je sowieso omdat ze snel zijn terugverdiend, en welke maatregelingen kun je nemen als je op langere termijn denkt en de investering (kostenneutraal) betaalt uit de servicekosten? Wat betekenen de keuzes voor onderhoud en voor comfort in de woning? Kees Stap (Energiepaleis) heeft ervaring met VvE’s en deelt zijn kennis hierover.

Wie en wat

De uitvoering van de cursus wordt gedaan door de Natuur en Milieufederatie Utrecht en de Omgevingsdienst Regio Utrecht, in opdracht van U-Thuis. De gratis bijeenkomsten zijn ook los te volgen.

Aanmelden