Nieuw NMU Jaarbericht 2016 verschenen

december 23, 2016

Nieuw NMU Jaarbericht 2016 verschenen

Tegen het eind van het jaar kijken we graag even terug op wat er in 2016 zoal is gebeurd. Wij doen dat in het nieuwe Jaarbericht. En ondanks alle zorgen, bijvoorbeeld rond het klimaatbeleid, is er dan veel om blij mee te zijn. Op lokaal niveau hebben tal van mensen weer heel veel gedaan en bereikt: voor energie en klimaat, voor een schone gezonde stad, voor natuur in de buurt.

JaarberichtVanuit de NMU hebben we talrijke initiatieven van anderen ondersteund en verder geholpen. Daarnaast hebben we er een aantal zelf ontwikkeld. Uit al die initiatieven zien we een groeiende beweging voor een mooie en duurzame wereld ontstaan – te beginnen bij de provincie Utrecht! Dat is belangrijk; niet alleen vanwege de concrete resultaten dicht bij huis, maar ook omdat deze beweging voor beleidsmakers en beslissers aanmoedigingen zijn om grotere stappen te zetten. Want die zijn hard nodig!

Wilt u die beweging verder helpen groeien? Word dan donateur of Supporter van de NMU. Supporter bent u al vanaf € 3 per maand. Maar u kunt ook een eenmalige of periodieke gift doen. Dat laatste kan op rekeningnummer NL37 TRIO 0212179500 t.n.v. Stichting Natuur en Milieufederatie Utrecht te Utrecht, onder vermelding van ‘gift’ en uw adres. Alle informatie is te vinden op www.nmu.nl/doe-mee/steun-ons. Alvast bedankt!