Informatieavond: Energiezuinig wonen in uw VvE

oktober 11, 2017

Informatieavond: Energiezuinig wonen in uw VvE

Als je met je VvE je complex energiezuiniger wilt maken, hoe pak je dat dan aan? Daarover organiseert U-Thuis op 6 november een informatieavond in Zeist. 

Meer woningeigenaren in de regio maken hun huis energiezuiniger, en ook de interesse hiervoor onder leden van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) groeit – en terecht: duurzame maatregelen verhogen het wooncomfort en hebben een steeds beter financieel rendement.

Hiervoor organiseert U-Thuis, een samenwerkingsverband van 15 gemeenten in de regio Utrecht, samen met de Omgevingsdienst Utrecht en De Natuur en Milieufederatie Utrecht, op maandag 6 november een informatieavond voor VvE’s over energiezuinig wonen.

Hierbij worden praktijkervaringen en voorbeelden van VvE’s uit de regio besproken. Onder andere de volgende vragen komen aan bod: wat zijn de belangrijkste lessen die VvE’s hebben geleerd tijdens het verduurzamen van hun woningcomplex? Wat ging goed en wat kon beter? Een aantal VvE koplopers zijn aanwezig om hierover met u in gesprek te gaan en uw vragen te beantwoorden.

Ook heeft u tijdens deze avond de mogelijkheid om met een expert in gesprek te gaan die uw VvE verder kan adviseren en begeleiden met het verduurzamen van uw woningcomplex.

Waar: Trouwzaal in het gemeentehuis van Zeist, het Rond 1, te Zeist.

Inloop is vanaf 19.00 uur met koffie, thee en wat lekkers.

Start: 19.30 – 22.00

Aanmelden

U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden.